Foto bij RTL Weerbericht

Op 10 oktober 2023 kwam tijdens het ‘RTL Weer’ mijn foto voorbij.

Die ochtend startte de dag met flinke mist. Ik wilde graag de zonsopkomst vastleggen, maar de mist was te dik. Dus een zonnetje zag ik niet echt doorkomen. Ondanks dat, kon ik wel prachtige plaatjes schieten. Waarvan ik er 1 bij buienradar.nl inzond. In de avond kreeg ik bericht dat iemand deze had gespot tijdens het weerbericht op RTL.

Gauw even terugkijken op de website, bekijk de uitzending hier. Altijd bijzonder om je eigen foto terug te zien op televisie! Dank William Huizinga voor het uitkiezen van mijn foto 🙂

Natuurfoto’s inzetten

  • Verrijk jouw website/folder etc. met natuurfoto’s: meer info
  • Laat bijzondere natuurfoto op maat maken: meer info
  • Prachtige foto’s van de natuur aan jouw muur: meer info

Blijf op de hoogte van de nieuwste foto’s volg mij op Instagram