Natuurwandelingen

Natuurwandelingen

Mooie plekken ontdekken op de Veluwe?

Inmiddels weet ik veel mooie plekjes te vinden en deze deel ik graag. Daarom organiseer ik natuurwandelingen. Daarbij geef ik tips waar je wat kunt vinden. Ook geef ik tips over fotografie, maar gewoon van de natuur genieten zonder camera mag ook.

Vanaf 2024 beschikbaar

Ga mee op avontuur op de Veluwe. Ik vertel je wat ik weet over de natuur, fotografie en de mooiste plekken. Met oog voor de kleine en grootste bijzonderheden van de natuur. Vanaf 2024 wil ik, bij genoeg interesse, deze wandelingen gaan inplannen.

Voor wie?

Voor fotografen, maar ook natuurliefhebbers. Als je het leuk vindt, neem dan je camera mee, ik kan tips en adviezen geven. We gaan niet in op het technische deel van de camera, maar vooral door te kijken en wat mooie plekken zijn om te fotograferen.

Datum/Tijd/locatie

Het is geen lange route (+/- 5 km), waardoor we tijd hebben om af en toe te stoppen en even te genieten.

  • Vanaf 2024
  • 14.00 tot 16.00 uur
  • Verzamelen: omgeving Apeldoorn

Investering:

25 eur p.p. incl drankje en hapje aan het eind.

Max. 10 personen

Heb je zin om een fijne wandeling te maken? Even door de natuur struinen met als afsluiter een lekker drankje? Vanaf 2024 wil ik de wandelingen gaan inplannen. Als je interesse hebt, laat het mij vooral weten. Zorg dat je op de lijst komt, zodat ik je als eerste op de hoogte breng!