Vernieuwde website: fotograafessie.nl

Fotograafessie.nl

Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan nieuwe websites: estherwagensveld.nl is vernieuwd en fotograafessie.nl is erbij gekomen.

In juni ben ik voor mijzelf gestart als creatieve communicatieadviseur en al langere tijd werkte ik aan natuurfotografie. estherwagensveld.nl is ingericht op mijn werk als communicatieadviseur. Maar uiteraard is de combinatie met fotografie en communicatie ook mogelijk, dat vind je op deze website ook terug.

Fotograafessie.nl

Ik vond dat mijn natuurfoto’s een aparte website verdiende en ook een eigen webshop. Daar kun je nu gemakkelijk de verjaardagskalenders en ansichtkaarten bestellen. Uiteraard wil ik de webshop nog verder aanvullen met nieuwe fotoproducten. Zo is fotograafessie.nl ontstaan.

Werkaandemuur

Via deze website kun je ook gemakkelijk beelden uitzoeken als je graag een natuurfoto aan de muur wilt. Via deze site kom je dan bij werkaandemuur.nl die vervolgens jouw bestelling helemaal afhandelt.

Natuurfoto’s inzetten

  • Verrijk jouw website/folder etc. met natuurfoto’s: meer info
  • Laat bijzondere natuurfoto op maat maken: meer info
  • Prachtige foto’s van de natuur aan jouw muur: meer info