Natuurmagazine ‘Soms is stilte het beste antwoord’

Natuurmagazine ‘Soms is stilte het beste antwoord’

1. Stilte & rust

Beide thema’s zijn voor mij de rode draad geweest. Ik ben meer de natuur op gaan zoeken, omdat ik met mijn camera de rust en ontspanning zocht. Even helemaal niks aan mijn hoofd buiten alle ‘verplichtingen’. In mijn eentje het bos in, zonder dat ik met iemand rekening hoef te houden. Ik kwam erachter hoe fijn en waardevol dit is.

2. Natuur & behoud

Het tweede punt is dat ik mij zorgen maak over de status van de natuur. Wanneer je meer in de natuur bent, zie je ook hoe kwetsbaar deze is. De droogte in de zomers en ook de vervuiling. Daarom hoop ik mensen te inspireren de rust op te zoeken en zuinig te zijn op de natuur. De gebieden die er zijn, zijn kwetsbaar en daar moeten we zuinig op zijn.

De 4 seizoenen in Nederland

In de 28 pagina’s word je meegenomen door alle 4 de seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen sfeer en mooie kanten. De locaties staan erbij vermeld, zodat je ook deze mooie plekken kunt gaan ontdekken. Tot slot zit in het midden van het magazine een dubbelgedrukte poster, die je eruit kunt halen.

Bestellen

Bestel het magazine via de winkel op deze website.

Prijs: Dit magazine vol inspirerende natuur kost 7,99 euro (hier komt 4,85 euro verzendkosten bij wanneer deze per post verstuurd wordt).

Designed by yeven_popov / Freepik