Natuurfoto Magazine ‘Soms is stilte het beste antwoord’

 7,99

Mijn eigen Natuurfotografie Magazine 😁 Hier heb ik wel een aantal jaar op gebroed kan ik zeggen 🐣 En nu kun jij hem bestellen. Gedrukt op gerecycled papier en inclusief 2 posters.

In dit 28 pagina’s tellende magazine vind je een foto-overzicht van de 4 seizoenen in Nederland. In landschaps- en macrofotografie. Met locaties erbij, zodat je het gebied/de plek kunt opzoeken. Dit magazine heeft 2 thema’s:

  1. Stilte & rust
  2. Natuur & behoud

Lees hieronder in de uitgebreide omschrijving wat deze thema’s voor mij betekenen.

Beschrijving

🌿 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐦𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐧𝐞 ‘𝐒𝐨𝐦𝐬 𝐢𝐬 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐭𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐭𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝’

Met 4 seizoenen, locaties, landschaps- en macrofotografie, gedrukt op gerecycled papier en inclusief 2 posters.

In dit 28 pagina’s tellende magazine vind je een foto-overzicht van de 4 seizoenen in Nederland. Met locaties erbij, zodat je het gebied/de plek kunt opzoeken. Dit magazine heeft 2 thema’s:
1. 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐭𝐞 & 𝐫𝐮𝐬𝐭
2. 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫 & 𝐛𝐞𝐡𝐨𝐮𝐝

1. 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐭𝐞 & 𝐫𝐮𝐬𝐭

Beide thema’s zijn voor mij de rode draad geweest. Ik ben meer de natuur op gaan zoeken, omdat ik met mijn camera de rust en ontspanning zocht. Even helemaal niks aan mijn hoofd buiten alle ‘verplichtingen’. In mijn eentje het bos in, zonder dat ik met iemand rekening hoef te houden. Ik kwam erachter hoe fijn en waardevol dit is.

2. 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫 & 𝐛𝐞𝐡𝐨𝐮𝐝

Het tweede punt is dat ik mij zorgen maak over de status van de natuur. Wanneer je meer in de natuur bent, zie je ook hoe kwetsbaar deze is. De droogte in de zomers en ook de vervuiling. Daarom hoop ik mensen te inspireren de rust op te zoeken en zuinig te zijn op de natuur. De gebieden die er zijn, zijn kwetsbaar en daar moeten we zuinig op zijn.

𝐃𝐞 4 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝

In de 28 pagina’s, gedrukt op gerecycled papier, word je meegenomen door alle 4 de seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen sfeer en mooie kanten. De locaties staan erbij vermeld, zodat je ook deze mooie plekken kunt gaan ontdekken. Tot slot zit in het midden van het magazine een dubbelgedrukte poster, die je eruit kunt halen.

 

beelden ontworpen met: yeven_popov & lcd2020 / Freepik

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg